Volledig scherm
Beeld uit de derby tussen CHRC en RVW, die CHRC ook al geen punt opleverde. © Gert Budding

CHRC heeft na nieuwe nederlaag nog één kans op eerste zege

HEELSUM - Ook na elf wedstrijden wacht CHRC in de vierde klasse D van het zondagvoetbal nog op de eerste overwinning. De ploeg uit Heelsum verloor zondagmiddag op eigen veld kansloos van SC Westervoort: 0-5. Dat betekende alweer de negende nederlaag in dit seizoen. CHRC wist alleen tegen Loo (3-3) en Sprinkhanen (1-1) een puntje te pakken.

Bij rust hadden de bezoekers uit Westervoort het verschil al gemaakt via treffers van Julian Hensen en Joey van Zanten. Na rust werd het allemaal nog pijnlijker voor de hekkensluiter uit 4D. Bert Looijengoed, andermaal Hensen en opnieuw Van Zanten scoorden voor SC Westervoort waardoor de eindstand op 0-5 werd bepaald.

Komende zondag sluit CHRC het kalenderjaar af met een uitwedstrijd tegen Loil, dat met zes punten voorlaatste staat in 4D. Een cruciaal duel dus voor CHRC, dat bij winst de aansluiting kan bewerkstelligen. Bij een eventuele nederlaag worden de degradatiezorgen alsmaar groter.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. SC Rheden kan ondanks ruime voorsprong koploper VVG’25 niet van periodetitel houden

    SC Rheden kan ondanks ruime voorsprong koploper VVG’25 niet van periodeti­tel houden

    Rheden – SC Rheden (3C) leek zondagmiddag op weg naar een knappe zege op de nog ongeslagen koploper VVG’25 uit Gaanderen. Na 45 minuten stonden de Rhedenaren op een verdienstelijke 3-1 voorsprong, maar na ruim 90 minuten floot scheidsrechter Jan Maarten ten Broek af met een 3-3 eindstand. Het zorgde voor vreugdetaferelen in het strafschopgebied van VVG’25, omdat het zwaarbevochten gelijkspel de gasten de eerste periodetitel opleverde.

Amateurvoetbal