Volledig scherm
Assistent-trainer Rini Kromdijk (zonnebril) adviseert trainer Chris van de Peppel van CHRC in de verloren topper met Groessen. © Theo Kock

CHRC koploper af na nederlaag en 'slechts' één goal topscorer Davey Jansen

RENKUM - CHRC heeft zondagmiddag  voor het eerst dit seizoen een competitiewedstrijd verloren. Na twee grote zeges in de vierde klasse D  verloor de ploeg uit Heelsum bij SC Groessen kansloos met 4-1. 

CHRC zakte door het verlies van de eerste naar de vierde plaats. SC Groessen, een degradant uit de derde klasse, is na de ruime zege de nieuwe lijstaanvoerder in de vierde klasse D.

,,Een terechte nederlaag", sprak Chris van der Peppel, trainer van CHRC, naderhand. ,,Ik had al vroeg in de gaten dat het vandaag niets zou worden. De balaannames waren niet goed, misschien kwam het door het kunstgras. De korrels vlogen steeds omhoog."

Davey Jansen maakte de enige treffer voor CHRC, dat was al zijn tiende treffer in dit prille seizoen. Voor de thuisploeg waren Chiel Driessen (2), Rick Maatman en Dylan Oudendag trefzeker. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal