CHRC mist veel kansen en verliest voor derde keer op rij

Heelsum - CHRC (4D) verloor zondagmiddag op eigen veld van ONA’53 uit Wageningen: 1-2. De enige goal van de thuisploeg kwam op naam van Davey Jansen.

Het verlies was de derde nederlaag op rij voor de ploeg uit Heelsum. ,,Je kunt er alle scenario’s op los laten, maar als je zoveel kansen mist, dan houdt het gewoon op”, zei een teleurgestelde Chris van de Peppel, trainer van CHRC. ,,We hadden vandaag veel afwezigen door blessures, maar de jeugdige vervangers hebben het goed gedaan. Ik had er vandaag vier van Onder 17 inlopen.”

Opvallend was overigens wel dat alle geblesseerden spelers dezelfde kwaal mankeerden. ,,Ze hebben allemaal last van de hamstring”, vertelde de coach uit Wageningen. ,,Dat is tegenwoordig in.”

Volledig scherm
CHRC eerder dit seizoen. © theo kock persfotografie
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal

Poll

DUNO mag niet meer meedoen met de Arnhem Cup omdat de club er openlijk voor uitkomt dat de voetballers onder contract staan en worden betaald. Terecht?

DUNO mag niet meer meedoen met de Arnhem Cup omdat de club er openlijk voor uitkomt dat de voetballers onder contract staan en worden betaald. Terecht?

  • Ja (8%)
  • Ja, maar vraag dan ook andere clubs die betalen niet mee te doen (28%)
  • Ja, het is de Arnhem Cup, er moeten sowieso alleen Arnhemse clubs meedoen (9%)
  • Nee (3%)
  • Nee, het is juist leuk dat álle amateurclubs uit de regio meedoen (7%)
  • Nee, dan moet je alle clubs die betalen weren en dat is niet te doen (40%)
  • Maakt mij niet uit (5%)
766 stemmen