Vlak voor zijn komst naar Vitesse droeg Keisuke Honda al een mondkapje in GelreDome; hij was zijn tijd ver vooruit.
Volledig scherm
Vlak voor zijn komst naar Vitesse droeg Keisuke Honda al een mondkapje in GelreDome; hij was zijn tijd ver vooruit. © ANP Sport

Corona-sportjournaal in de regio: nu al voetbalduels en hockeyduels afgelast

Regio Arnhem en Betuwe/UpdateARNHEM / ELST De corona-dreiging raakt ook de regionale sport in deze regio. Door de algehele afgelasting van sportwedstrijden waarbij Brabantse clubs zijn betrokken,  gaan ook duels van ‘onze’ clubs niet door. Veel sportteams zijn immers ingedeeld in een competitie met Brabantse clubs.

 1. OVC ’85 onderuit tegen dodelijk effectief Batavia ‘90

  OVC ’85 onderuit tegen dodelijk effectief Batavia ‘90

  OOSTERBEEK – Het naar de 2e Klasse gepromoveerde OVC ’85 wacht nog steeds op het eerste competitiepunt, maar ook op het eerste competitiedoelpunt. Tegen het bezoekende Batavia ’90 slaagde de ploeg van trainer Bastiaan Veldhuizen daar niet in. Op een troosteloze Bilderberg, met 12 toeschouwers (geblesseerde wisselspelers van beide ploegen, technische staf van Batavia en ‘OVC-boa’s’) op de tribune en 4 ‘íllegale’ toeschouwers vanachter een hek, keek de thuisclub bij rust al tegen een 0-2 achterstand aan. Na rust verdubbelden de gasten de score. Saillant detail was, dat alle Batavia-treffers werden gescoord door de superscherpe aanvaller Guido Pauw.
 2. Redichem moet diep buigen voor JVC Cuijk, eerste seizoenszege voor vv Dieren
  update

  Redichem moet diep buigen voor JVC Cuijk, eerste seizoensze­ge voor vv Dieren

  CUIJK – Redichem heeft de opgaande lijn, die vorige week in de slotfase van het duel met vv Dieren werd ingezet, niet kunnen voortzetten. Toen werd een achterstand van 2-0, met dank aan invaller Thomas Swart, tenietgedaan en werd het 2-2 gelijk spel als een overwinning gevierd. In Cuijk viel er voor de ploeg van trainer Maarten Kerkhof echter niets te vieren. Bij rust keek de ploeg uit Heelsum al tegen een ontmoedigende 3-0 achterstand aan. In het tweede bedrijf herpakten de gasten zich weliswaar enigszins, maar werd de terugreis wel met een alleszeggende 6-2 nederlaag aanvaard. Voor Redichem scoorden Paul Dorland en Thomas Swart, die zijn goede invalbeurt van vorige week, met een basisplaats zag bekroond.
 1. Voetballegende Maradona overleden op 60-jarige leeftijd
  Play

  Voetballe­gen­de Maradona overleden op 60-jarige leeftijd

 2. Bekijk alle samenvattingen uit de Champions League
  Play

  Bekijk alle samenvat­tin­gen uit de Champions League

Amateurvoetbal