Bestuurslid Mark Steinfelder (midden) feliciteert David Roig Garcias (rechts) en Wout Elzinga met de contractverlenging, op archiefbeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Bestuurslid Mark Steinfelder (midden) feliciteert David Roig Garcias (rechts) en Wout Elzinga met de contractverlenging, op archiefbeeld. © de Gelderlander

De familie roept: SML-trainer David Roig Garcias terug naar Spanje

Voetbaltrainer David Roig Garcias van SML keert na het seizoen terug naar Spanje. Hij was negen jaar in Nederland en het doet hem pijn. Maar een andere keus is er voor hem niet: De familie roept.

Nog een paar maanden en dan zit het Nederlandse avontuur er op voor David Roig Garcias (40). De Spaanse oefenmeester van derdeklasser SML keert na negen jaar deze zomer terug naar zijn geboorteland Spanje. Niet omdat het in Nederland niet meer bevalt, integendeel zelfs. Maar de familie roept en dan heb je geen keuze, dan kom je terug.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal