Volledig scherm
Ede/Victoria viert de winst van het Memorial Toernooi bij De Paasberg. © De Paasberg

De Paasberg baalt van late afzegging MASV en Eendracht voor Memorial

ARNHEM – Organisator Paul van Koppenhagen keek zaterdagavond met weinig plezier terug op het Memorial Toernooi van De Paasberg. Het toernooi ter nagedachtenis aan een drietal roemruchte bestuursleden (Rein Everts, Mart Gerrits en Joop Bergsma) werd gedevalueerd door late afzeggingen van MASV en Eendracht.

,,Daar baal ik enorm van. De afspraken zijn al lang geleden gemaakt”, zei Van Koppenhagen die zich volgend jaar meer op dorpsclubs wil richten. ,,Met de mentaliteit van de Arnhemse clubs ben ik wel een beetje klaar. In dertig jaar trainerschap heb ik nog nooit een wedstrijd afgezegd.”

Het toernooi, ook nog even onderbroken door onweer, werd gewonnen door Ede/Victoria. De Paasberg zondag (2e), De Paasberg zaterdag (3e) en United, een mixteam (4e) waren de overige deelnemers.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal