Volledig scherm
De Paasberg, hier op bezoek bij koploper OVC'85, kende geen pardon met hekkensluiter Harskamp. © Rolf Hensel

De Paasberg pakt hekkensluiter, trainer uitsmijter op carnaval

HARSKAMP -  De Paasberg (4B) boekte zaterdagmiddag de derde seizoenszege. De Arnhemse voetbalploeg won op bezoek bij hekkensluiter Harskamp met 3-0. 

De Paasberg klom door de zege naar de tiende plaats met negen punten uit tien wedstrijden. Harskamp blijft twaalfde en daarmee hekkensluiter met slechts 1 punt uit 11 duels. Komende zaterdag ontmoet De Paasberg opnieuw Harskamp maar dan in Arnhem.

Danny van Hulst kopte voor rust zijn ploeg op een 0-1 voorsprong. Na de hervatting scoorde Donavon de Kievid tweemaal en bracht daarmee de eindstand op 0-3. Smetje op de zege was de rode kaart voor Lorenzo Domingue, die net terug was van een schorsing. ,,Hij kreeg eerst zelf een duw en reageerde daarna met een duw terug’’, verklaarde Paul van Koppenhagen, trainer van De Paasberg, de rode kaart. ,,Dom. En dat bij een 2-0 voorsprong. De wedstrijd was er ook helemaal niet na. Ondanks dat we tien man verder moesten kregen we nog twee goede kansen, 5-0 was dus ook mogelijk geweest.’’

Na afloop van de wedstrijd vertelde Van Koppenhagen hoe hij de rest van zijn weekend ging invullen. ,,Vanavond ga ik carnaval vieren bij De Paasberg. Ik sta eerst aan de deur, want uitsmijters kun je tegenwoordig niet meer betalen. En morgen is het ook weer Carnaval.’’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal