De zaterdagvoetballers van De Paasberg, hier tegen DVOV, mogen voor 20 minuten terug naar Fortissimo.
Volledig scherm
De zaterdagvoetballers van De Paasberg, hier tegen DVOV, mogen voor 20 minuten terug naar Fortissimo. © Erik van 't Hullenaar

De Paasberg speelt dinsdag laatste 20 minuten over bij Fortissimo na 'wisselfout’ thuisploeg

ARNHEM/ EDE - Het bekerduel in poule 4 tussen Fortissimo en De Paasberg 5-2, gespeeld op 31 augustus, krijgt dinsdag een curieuze verlenging. De laatste twintig minuten, waarin de thuisploeg uit Ede vier keer scoorde, worden overgespeeld omdat Fortissimo een vierde wisselspeler had ingebracht.  

De stand waarmee vanavond wordt begonnen is 1-1. De Paasberg uit 

Arnhem eindigde zelf vanwege een blessure eerder wel met tien spelers omdat alle (drie) wissels al waren gebruikt. Twintig minuten voor tijd bracht Fortissimo echter een vierde wisselspeler in. De tien spelers van De Paasberg zakten vervolgens door de hoeven: 5-2.

Later informeerde De Paasberg bij de KNVB of vier wisselspelers is toegestaan. Nee dus. De voetbalbond besloot de laatste twintig minuten te laten overspelen.

In dezelfde poule werd FC Lienden vrijdag door de KNVB op non-actief gezet vanwege het inzetten van een geschorste speler in de duels met OVC'85 en Fortissimo.  

Stand poule 4: De Paasberg 1-3, Fortissimo 1-3, OVC’85 2-3, FC Lienden 2-0.

Programma: Dinsdag 17 september: Fortissimo-De Paasberg (restant, stand 1-1, 19.30 uur).

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal