12 derby’s in 3D west I komend seizoen, waaronder VDZ-SML.
Volledig scherm
PREMIUM
12 derby’s in 3D west I komend seizoen, waaronder VDZ-SML. © Rolf Hensel

De vier grote voetbalclubs uit Arnhem gaan de strijd aan met elkaar en het Westen

Arnhemse Premier LeagueMet 4 van de 14 clubs speelt Arnhem een grote rol in de 3e klasse D West I. 4 hoofdrolspelers van de 4 grote amateurclubs over 12 derby’s, de westelijke 3e klasse, de verwachtingen en over elkaar. 

SML, Sybren Bekkenutte (22)

Sybren Bekkenutte, SML.
Volledig scherm
Sybren Bekkenutte, SML. © Gerard Burgers

Sybren Bekkenutte is een kind van de club. Al zeventien jaar verdedigt de Arnhemmer de kleuren van SML. De kans dat hij ooit verkast is klein. Simpelweg omdat SML zijn club is en hij voor zijn plezier speelt. Na het vertrek van Boris de Kok naar MASV is Bekkenutte aanvoerder geworden. De student Social Work noemt zichzelf een hardwerkende middenvelder, die in dienst van de ploeg speelt.

De Arnhemse vlaggendrager
,,Op basis van het niveau is dat nu MASV. Daar zijn financiële mogelijkheden, die andere clubs niet hebben. Wij willen de vlaggendrager worden. Zo snel mogelijk naar de 2e klasse, dat is het doel. Gezien de selectie is dat ook mogelijk. We hebben genoeg kwaliteit.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal