Miliano Jonathans en vader Dennis.
Volledig scherm
PREMIUM
Miliano Jonathans en vader Dennis. © Rolf Hensel

Deze 16-jarige is de nieuwe voetbalhoop van Arnhem: ‘Goed is goed, zo simpel is het’

videoARNHEM - Vanuit zijn slaapkamerraam ziet Miliano Jonathans (16) het dak van GelreDome, thuishaven van Vitesse. ,,Daar wil ik straks voetballen”, zegt het grote Arnhemse voetbaltalent. ,,Twee jaar heb ik nog nodig.”

  1. Redichem moet diep buigen voor JVC Cuijk, eerste seizoenszege voor vv Dieren
    update

    Redichem moet diep buigen voor JVC Cuijk, eerste seizoensze­ge voor vv Dieren

    CUIJK – Redichem heeft de opgaande lijn, die vorige week in de slotfase van het duel met vv Dieren werd ingezet, niet kunnen voortzetten. Toen werd een achterstand van 2-0, met dank aan invaller Thomas Swart, tenietgedaan en werd het 2-2 gelijk spel als een overwinning gevierd. In Cuijk viel er voor de ploeg van trainer Maarten Kerkhof echter niets te vieren. Bij rust keek de ploeg uit Heelsum al tegen een ontmoedigende 3-0 achterstand aan. In het tweede bedrijf herpakten de gasten zich weliswaar enigszins, maar werd de terugreis wel met een alleszeggende 6-2 nederlaag aanvaard. Voor Redichem scoorden Paul Dorland en Thomas Swart, die zijn goede invalbeurt van vorige week, met een basisplaats zag bekroond.
De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal