Volledig scherm
PREMIUM
Een droom kwam uit voor Robberf te Loeke bij zijn overstap naar Plymouth Argyle, het liep anders. © Julian Droog

Doelman Te Loeke: sprookje in Plymouth wordt horrorstory

De lijdensweg in Plymouth is ten einde, maar de pijn in zijn lijf blijft. De voetbalcarrière van keeper Robbert te Loeke (29) is zo goed als zeker voorbij.

Het moet het mooiste moment uit zijn leven worden. Al maandenlang kijkt Robbert te Loeke uit naar vrijdag 1 juni, de dag dat hij in het huwelijk treedt met Marloes. Terwijl de Arnhemmer met hond Guus door een park in Utrecht wandelt, verschijnt bij de gedachte aan de bruiloft even een glimlach. Het wordt een spaarzaam lichtpunt in de donkere dagen van zijn voetballoopbaan.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. SC Rheden stelt teleur bij Pax

    SC Rheden stelt teleur bij Pax

    Hengelo - SC Rheden (3C) verloor zondagmiddag het restant van de eerder gestaakte wedstrijd tegen Pax in Hengelo met 1-0. Vorige maand werd dit duel gestaakt nadat Selman Büyükleya van SC Rheden meer dan een half uur geblesseerd op veld bleef liggen. Later werden bij hem gekneusde ribben en een hersenschudding vastgesteld. Ook zijn broer Ali Nino en ploeggenoot Marko van Huenen moesten destijds geblesseerd het veld verlaten en voor nader onderzoek naar het ziekenhuis.

Amateurvoetbal