Volledig scherm
MASV (groen) won van VVO op De Pinkenberg. © Erik van 't Hullenaar

Dolle vreugde bij MASV, terug aan kop na extreem late goal

VELP - MASV is terug als koploper van de derde klasse C. De Arnhemse club versloeg zondagmiddag VVO dankzij een treffer van Jaimy Vahlkamp diep in blessuretijd: VVO: 0-1.

De mee naar voren gestuurde verdediger anticipeerde uitstekend op een doorkopbal en maakte oog in oog met VVO doelman Sjoerd Willemsen geen fout. De ontlading was groot bij MASV, dat de door deze overwinning de koppositie weer heroverd heeft ten koste van OBW, dat verrassend gelijk speelde.

MASV was de koppositie kwijtgeraakt nadat de club een strafpunt kreeg van de KNVB. Tim Cornelisse had zichzelf opgesteld en dat is niet toegestaan in de derde klasse (en hoger).

,,Dit is een zeker een ontlading”, sprak een dolgelukkige Vahlkamp direct na afloop op sportpark De Pinkenberg, terwijl de felicitaties en knuffels in ontvangt mocht nemen. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Spelers OVC’85 geven trainer Marco Bosch bierdouche na bereiken nacompetitie
    video

    Spelers OVC’85 geven trainer Marco Bosch bierdouche na bereiken nacompeti­tie

    OOSTERBEEK - Marco Bosch, trainer van OVC’85, kreeg zaterdagmiddag na de thuiswedstrijd tegen ESA (3A) een bierdouche van zijn spelers. De voetballers uit Oosterbeek waren dolblij met de 2-2 remise tegen de ploeg uit Arnhem, want door dat resultaat verzekerde OVC’85 zich voor de nacompetitie om promotie naar de tweede klasse van het zaterdagvoetbal. Een knappe prestatie van de gepromoveerde ploeg uit Oosterbeek.

Amateurvoetbal