Volledig scherm
Carlos dos Santos, aanvaller van Duno, heeft opnieuw pech. Zijn voorste kruisband is gescheurd. Hij wordt dit seizoen niet meer terug verwacht bij de hoofdklasser uit Doorwerth. © Gert Budding

Domper voor Duno en speler: Dos Santos scheurt kruisband, seizoen voorbij

DOORWERTH/ ARNHEM - Duno moet het de rest van het seizoen stellen zonder aanvaller Carlos dos Santos. De 25-jarige Arnhemmer blijkt namelijk zijn voorste kruisband te hebben afgescheurd. 

Dos Santos, die al langer kampte met knieklachten, kreeg de diagnose maandag te horen van zijn orthopeed na nader onderzoek. 

Doorgaans staat daar een hersteltijd van minimaal zes tot negen maanden voor. 

De voetballer had in de voorbereiding ook al te maken met een voedselvergiftiging waardoor hij enkele dagen in het ziekenhuis moest verblijven. Naast Dos Santos moet de hoofdklasser uit Doorwerth het voorlopig ook stellen zonder Giovanni Scharrenburg vanwege een enkelblessure.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal