Volledig scherm
Wodanseck-DVOV: gestaakte vanwege invallende duisternis. © Marina Popova

Duisternis maakt vroeg einde aan voetbalduel in Wolfheze

WOLFHEZE - De bekerwedstrijd tussen de zaterdagvierdeklassers Wodanseck uit Wolfheze en DVOV uit Velp is dinsdagavond op het sportpark aan de Duitsekampweg in Wolfheze vroegtijdig beëindigd vanwege de invallende duisternis.

Een kwartier voor tijd, bij een stand van 1-1, maakte scheidsrechter Jordi Delsink een einde aan de wedstrijd.  Die staat officieel als gestaakt te boek. Onduidelijk is of het laatste kwartier nog wordt uitgespeeld. 

De aftrap in Wolfheze was om 18.45 uur. Wodanseck kwam na rust op voorsprong door Thom van Dijk. Uit een benutte strafschop van Pelle Ypinga kwamen de bezoekers uit Velp op gelijke hoogte.

Wodanseck en DVOV verloren allebei hun eerste poulewedstrijd van respectievelijk en ESA en zijn bij een 1-1 gelijkspel kansloos voor de tweede ronde. ESA won de eerste twee duels en is zaterdag gastheer van Wodanseck in de laatste ronde van de poulefase.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. SC Rheden stelt teleur bij Pax

    SC Rheden stelt teleur bij Pax

    Hengelo - SC Rheden (3C) verloor zondagmiddag het restant van de eerder gestaakte wedstrijd tegen Pax in Hengelo met 1-0. Vorige maand werd dit duel gestaakt nadat Selman Büyükleya van SC Rheden meer dan een half uur geblesseerd op veld bleef liggen. Later werden bij hem gekneusde ribben en een hersenschudding vastgesteld. Ook zijn broer Ali Nino en ploeggenoot Marko van Huenen moesten destijds geblesseerd het veld verlaten en voor nader onderzoek naar het ziekenhuis.

Amateurvoetbal