Volledig scherm
PREMIUM
Opstelling eerste kwalificatie-ronde KNVB-bekertoernooi Rohda Raalte-DUNO (1-2) op 17 augustus. Met naast de spelersnamen hun opleidingsclub(s). Spelers met een sterretje achter hun naam speelden eredivisievoetbal. Overige DUNO-spelers met speeltijd in officiële duels dit seizoen: Lars Hekkers, Koen Huntelaar, Andreas Dusink (De Graafschap), Shapoul Ali* (NEC), Sherwin Grot* (Vitesse, NEC), Sam van Essen (De Treffers). Spelers zonder speeltijd in officiële duels dit seizoen: Hans Cooke, Ryan Bouwmeester (Vitesse), Jesse Korn, Emilj Astamirov, Joey Godee* en Sam van der Veer. © Illustratie: De Gelderlander

DUNO als opvanghuis voor regionaal toptalent van NEC, Vitesse en De Graafschap

KNVB-BEKERDOORWERTH - DUNO treedt vanavond in het belangrijke bekerduel tegen HVCV Quick uit Den Haag aan met een selectie vol jeugdproducten van Vitesse, NEC en De Graafschap. Bij winst gaat een langgekoesterde droom eindelijk in vervulling: spelen tegen een eredivisionist.

Bijna allen zullen ze er als kleine jongen van hebben gedroomd bij DUNO: eredivisievoetbal. Zéker de 16 van in totaal 17 Doorwerthse selectiespelers die dit seizoen minuten maakten in de hoofdklasse en in de jeugdopleiding zaten van de drie Gelderse profclubs. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal

Poll

DUNO mag niet meer meedoen met de Arnhem Cup omdat de club er openlijk voor uitkomt dat de voetballers onder contract staan en worden betaald. Terecht?

DUNO mag niet meer meedoen met de Arnhem Cup omdat de club er openlijk voor uitkomt dat de voetballers onder contract staan en worden betaald. Terecht?

  • Ja (9%)
  • Ja, maar vraag dan ook andere clubs die betalen niet mee te doen (27%)
  • Ja, het is de Arnhem Cup, er moeten sowieso alleen Arnhemse clubs meedoen (10%)
  • Nee (4%)
  • Nee, het is juist leuk dat álle amateurclubs uit de regio meedoen (7%)
  • Nee, dan moet je alle clubs die betalen weren en dat is niet te doen (37%)
  • Maakt mij niet uit (6%)
1578 stemmen