Volledig scherm
PREMIUM
Spelers van DUNO feliciteren Roy Talsma met zijn treffer. © Erik van 't Hullenaar

DUNO blijft hoofdklasser en nu worden Ruud Knol en Theo Janssen zelfs genoemd

Doorwerth - Duno wint thuis met 3-1 van Buitenpost en handhaaft zich in de hoofdklasse. Geen reden tot polonaise, vindt vertrekkende trainer Jan Oosterhuis.

,,Staken? Prima. Komen jullie een andere keer terug, uit Friesland”, reageert Duno-voorzitter Richard Vacquier Droop op de opwinding veroorzakende ontdekking van enkele Buitenpost-spelers.

Die roepen tijdens het intrappen dat het strafschopgebied aan de kantinekant geen zestien meter is. Scheidsrechter Schul pakt de meetlat erbij en komt aan de rechterzijde inderdaad meters tekort. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Spelers OVC’85 geven trainer Marco Bosch bierdouche na bereiken nacompetitie
    video

    Spelers OVC’85 geven trainer Marco Bosch bierdouche na bereiken nacompeti­tie

    OOSTERBEEK - Marco Bosch, trainer van OVC’85, kreeg zaterdagmiddag na de thuiswedstrijd tegen ESA (3A) een bierdouche van zijn spelers. De voetballers uit Oosterbeek waren dolblij met de 2-2 remise tegen de ploeg uit Arnhem, want door dat resultaat verzekerde OVC’85 zich voor de nacompetitie om promotie naar de tweede klasse van het zaterdagvoetbal. Een knappe prestatie van de gepromoveerde ploeg uit Oosterbeek.

Amateurvoetbal