Volledig scherm
Archiefbeeld: DUNO - Buitenpost © Erik van 't Hullenaar

DUNO doet sportieve plicht en wint bij CSV Apeldoorn

APELDOORN - Hoofdklasser DUNO won zaterdagmiddag de uitwedstrijd bij CSV Apeldoorn: 2-3. Voor de ploeg uit Doorwerth stond er niets meer op het spel, nadat het vorige week door de overwinning tegen Buitenpost het hoofdklasserschap had veilig gesteld. Voor de thuisploeg stond er nog wel veel op het spel, omdat CSV nog moet vrezen voor degradatie uit de hoofdklasse B. Die degradatiezorgen blijven vooralsnog door het verlies tegen DUNO.

Roy Talsma (2x) en Shapoul Ali scoorden voor de ploeg uit Doorwerth. Voor de thuisploeg waren Steven van Es en Sebastiaan van Laar trefzeker.

DUNO sluit volgende week het eerste seizoen in de hoofdklasse af met een thuiswedstrijd tegen SVZW. Daarna gaat het vizier op de districtsbeker finale tegen eersteklasser Rohda Raalte op vrijdag 7 juni.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal