Volledig scherm
DETO - DUNO © OrangePictures/Marcel ter Bals

DUNO hard onderuit bij DETO

VRIEZENVEEN – Hoofdklasser DUNO verloor zaterdagmiddag de uitwedstrijd bij DETO in het Overijsselse Vriezenveen met 4-1. Roy Talsma bracht de ploeg uit Doorwerth al vroeg in de wedstrijd aan de leiding, maar de thuisploeg kwam razendsnel langszij dankzij een treffer Kevin Aman.

Na rust kwam de thuisploeg door twee treffers van Stan Nijhuis, kort achter elkaar, op een 3-1 voorsprong. DUNO probeerde daarna vergeefs om nog terug te komen in de wedstrijd. Zes minuten voor tijd maakte Kevin Peppels met de 4-1 aan alle onzekerheid een einde.

Het was voor DUNO de derde nederlaag op rij in de hoofdklasse B van het zaterdagvoetbal. DUNO blijft daardoor op een negende plaats staan, en heeft nog steeds een marge van vijf punten op plaats dertien. De positie betekent straks het spelen van nacompetitie voor lijfsbehoud.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal