Volledig scherm
PREMIUM
Mats Grotenbreg schermt de bal af in het duel met Rohda Raalte. © Gerard Vrakking

DUNO houdt pak huiswerk over aan voorronde KNVB-beker

DUNO vecht zich met een 2-1 zege bij Rohda Raalte naar de tweede voorronde van het KNVB-bekertoernooi. Maar er is volop werk te doen in Doorwerth: door trainers, spelers én technische commissie.

Volledig scherm
Wesley Hansler van Rohda Raalte houdt de verdediging van DUNO bezig. © Gerard Vrakking

'****, kom op man!' Met een stevige vloek galmt de stem van Mats Grotenbreg woedend over het veld richting ploeggenoot Bart van Brakel, die een meter of 20 verder knullig de bal verspeelt. Het is in de 8e minuut al de zoveelste bal die een nerveuze DUNO-speler inlevert bij een tegenstander van Rohda Raalte of lukraak over de zijlijn trapt. De ploeg uit Overijssel speelt een niveau lager dan de hoofdklasser uit Doorwerth, maar dat is in de eerste helft geen moment te zien.

,,We hadden het echt heel lastig", analyseert linksback Grotenbreg (21) na de krappe 2-1 zege in nettere bewoordingen dan eerder óp het veld. ,,Persoonlijk en als team ging het gewoon niet goed. We hebben geknokt, dat wel. En daarin ben ik wel een van de spelers die het voortouw wil nemen", duidt hij zijn scheldkanonnade aan het adres van Van Brakel.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal