Volledig scherm
Duno-trainer Lodewijk de Kruif is gisteren 47 jaar geworden. Zijn ploeg trakteert hem vandaag daarom op een fikse overwinning van de hekkensluiter Huizense Boys in de eerste klasse D. © Eddie de Bruijn

Duno komt tegen Hulzense Boys met de schrik vrij

DOORWERTH - Duno heeft het dit seizoen moeilijk tegen laag geklasseerde clubs in de eerste klasse D. Zaterdag kwam het nog puntloze Hulzense Boys op bezoek in Doorwerth en ook nu bleek dit het geval. Na een 1-2 achterstand werd het uiteindelijk toch nog een makkelijke 5-2 zege.

Al na drie minuten keek Duno tegen een 0-1 achterstand aan omdat Menno Kamphuis een Doorwerthse foutenfestival afstrafte. Het duurde ruim een half uur voor de thuisploeg deze klap te boven kwam door een kopbal van Shapoul Ali: 1-1. Maar kort voor rust werd toch weer 1-2 voor de bezoekers wederom door Kamphuis.

Na rust stelde trainer Lodewijk de Kruif orde op zaken met de komst van Anass Aamri en Hans Cooke. De Doorwerthse trein ging weer lopen en het doelsaldo opgevoerd. Ryan Bouwmeester, Ali (prachtige lob), Rick Timmer en Faisal Kauass. Door deze zege staat Duno op de derde plaats van de eerste klasse D.

Amateurvoetbal