Volledig scherm
Andreas Dusink, hier nog bij de beloften van De Graafschap, is de derde aanwinst die DUNU van Jong De Graafschap heeft geplukt. © Theo Kock

DUNO lijft derde speler Jong Graafschap in: bij FC Lienden vertrokken Andreas Dusink

DOORWERTH - DUNO heeft twee wedstrijden op weg in het nieuwe hoofdklasseseizoen nog een speler aan de selectie toegevoegd: Andreas Dusink. De 21-jarige aanvallende middenvelder uit Ulft streek eerder deze zomer neer bij derdedivisonist FC Lienden, maar vertrok daar nog vóór de start van het seizoen.

Vorig seizoen speelde hij nog bij Jong De Graafschap, maar de in het Deense Bröndby geboren aanvaller, kwam na de degradatie uit de eredivisie niet langer in de Doetinchemse plannen voor. 

Met de komst van Dusink, die in Doorwerth opnieuw teamgenoot wordt van oud-Graafschappers Koen Huntelaar en Lars Hekkers, zegt DUNO de selectie ‘nu echt rond’ te hebben.

DUNO staat na een overwinning (5-0) en een nederlaag (3-2) na twee duels op drie punten in de zaterdag hoofdklasse.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal