Volledig scherm
Anass Aamri: twee doelpunten voor Duno tegen SDV Barneveld. © Marc Pluim

Duno sluit oefencampagne succesvol af

BARNEVELD - Duno lijkt klaar voor de start van de voetbalcompetitie in de hoofdklasse, volgende week bij het Friese Buitenpost. De ploeg uit Doorwerth won zaterdag in Barneveld overtuigend met 6-3 van eersteklasser SDV Barneveld.

Joey Godee (2x), Anass Aamri (2x), Shapoul Ali en Ahmed Lak waren trefzeker voor de ploeg van trainer Lodewijk de Kruif. Bij rust leidde Duno al met 0-4.

Het duel in Barneveld was voor Duno de laatste testcase in de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Duno won in de oefencampagne eerder ook van AWC, Leones en ASWH. De enige nederlaag werd geleden tegen tweededivisionist FC Lienden. Afgelopen dinsdag eindigde het duel tegen eersteklasser Scherpenzeel in 2-2.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. SC Rheden stelt teleur bij Pax

    SC Rheden stelt teleur bij Pax

    Hengelo - SC Rheden (3C) verloor zondagmiddag het restant van de eerder gestaakte wedstrijd tegen Pax in Hengelo met 1-0. Vorige maand werd dit duel gestaakt nadat Selman Büyükleya van SC Rheden meer dan een half uur geblesseerd op veld bleef liggen. Later werden bij hem gekneusde ribben en een hersenschudding vastgesteld. Ook zijn broer Ali Nino en ploeggenoot Marko van Huenen moesten destijds geblesseerd het veld verlaten en voor nader onderzoek naar het ziekenhuis.

Amateurvoetbal