Volledig scherm
Joey Godee (links), hier nog in het shirt van Helmond Sport. © Toin Damen

Duno versterkt zich met oud-prof Joey Godee

Doorwerth – De kersverse hoofdklasser Duno Doorwerth heeft zich vlak voor het verstrijken van de overschrijvingstermijn versterkt met Joey Godee van derdedivisionist DOVO uit Veenendaal. De 29-jarige aanvaller is de vierde, en waarschijnlijk laatste aanwinst, voor de ambitieuze voetbalploeg uit Doorwerth.

Eerde legde Duno al Dominque Kivuvu (eveneens afkomstig van DOVO), Christian Gandu (DHSC Utrecht) en keeper Stefan Reijnders (SML) vast. Joey Godee speelde in de jeugd bij zowel PSV als Ajax en maakte daarna bij Sparta (in 2008) zijn debuut in het betaalde voetbal. De zoon van oud-profvoetballer Edwin Godee speelde daarna onder meer voor Cercle Brugge (België), FC Dordrecht en Helmond Sport. 

In de afgelopen winterstop maakte Godee de overstap naar DOVO, waar zijn verblijf dus beperkt bleef tot slechts een half jaartje.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal