Volledig scherm
De trofee van het Gerrit Langeveld-toernooi bij De Treffers in Groesbeek ging naar DUNO. © DG

DUNO winnaar Gerrit Langeveld-toernooi bij De Treffers

updateGROESBEEK - DUNO heeft zaterdag het Gerrit Langeveld-toernooi in Groesbeek gewonnen. De hoofdklasser uit Doorwerth klopte Silvolde met 2-0 en glipte daardoor langs gastheer De Treffers, dat later op de middag met 2-3 verloor van Jong NEC.

DUNO had woensdag na een 1-1 gelijkspel via strafschoppen (10-8) Jong NEC verslagen.

In het duel met Silvolde scoorde Roy Talsma na een klein half uur uit een strafschop de openingstreffer voor DUNO. Invaller Shapoul Ali zorgde kort na rust voor de 2-0 na een goede assist van een andere invaller, Sam van Essen.

Het handjevol publiek op sportpark Zuid in Groesbeek zag een weinig opwindende wedstrijd. ,,Het was een zakelijk overwinning in een saaie wedstrijd”, becommentarieerde trainer Roy de Haan.

De coach van DUNO had vier nieuwelingen in de basis gezet, verdediger Mats Grotenbreg, middenvelder Rafael de Boer en de aanvallers Kurtley de Windt en Cali Daniel.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal