Volledig scherm
Duno-speler Shapoul Ali scoorde vanmiddag twee keer in het bekerduel tegen Terschuurse Boys. © Gert Budding

Duno wint bekerduel ook zonder 'Stippie' Anass Aamri

TERSCHUUR. Duno heeft zich zaterdag simpel geplaatst voor de volgende ronde van de districtsbeker Oost. Het duel bij Terschuurse Boys, dit bekerduel werd verplaatst omdat het hoofdveld in Doorwerth werd gespaard, werd met 5-0 gewonnen. De doelpunten voor de zaterdageersteklasser kwamen op naam van: Faisal Kaouass (2), Shapoul Ali (2) en Roy Talsma.

Duno-trainer Lodewijk de Kruif benaderde het bekerduel tegen Terschuurse Boys net als een competitiewedstrijd. Dit benadrukte hij ook in zijn wedstrijdbespreking. “Want”, zo legde de voormalige bondscoach van Bangladesh uit, “je krijgt in een bekertoernooi geen tweede kans. Kijk maar naar ploegen die er al uitvlogen zoals: Woezik, SDVB uit Barneveld en Berkum.”

Achter de spitsen speelde op sportpark Overbeek niet balgoochelaar 'Stipppie' Anass Aamri, maar Faisal Kaouass. Hij werd door De Kruif buiten de selectie gelaten. “Anass was er vandaag inderdaad niet bij, hij is door mij disciplinair geschorst. Wat de reden daarvan is, dat houden we intern omdat dit niet voor de buitenwereld is bestemd.”

Amateurvoetbal