Volledig scherm
Arnhemse Boys tegen DVOL (archiefbeeld). © Gerard Burgers

DVOL is veilig na winst, Arnhemse Boys zeker niet

ARNHEM - Arnhemse Boys verloor donderdagavond op sportpark Schuytgraaf het vanwege Koningsdag vooruitgespeelde duel in de derde klasse D tegen DVOL (1-2). De gasten uit Lent zijn daardoor veilig voor degradatie, maar de Arnhemmers moeten juist vrezen.

De ploeg van trainer Pierre van den Berg blijft door de nederlaag twaalfde in 3D, een plek die straks verplicht tot het spelen van nacompetitie om lijfsbehoud.

Bij rust stond het 0-2 door twee treffers van de Lentse topschutter Luuk Geerlings. Na de pauze deed Joël Libiana iets terug voor de gastheren (1-2). Arnhemmer Stefan Ordelman moest er met twee keer geel voortijdig vanaf.

,,Het belangrijkste is dat we ons nu officieel gehandhaafd hebben”, zei DVOL-coach Michael Brussen. ,,Dat is DVOL nog nooit eerder gelukt in de derde klasse.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal