Volledig scherm
DVOV (oranje shirts), hier in actie tegen De Paasberg, begon met twee zeges aan het toernooi om de Rheden Cup. © Marc Pluim

DVOV begint sterk aan Rheden Cup

ELLECOM – DVOV is woensdagavond overtuigend begonnen aan het toernooi om de Rheden Cup op het sportpark van SC EDS in Ellecom. De Velpse ploeg won beide wedstrijden op het jaarlijkse voetbaltoernooi van de zeven clubs uit de gemeente Rheden.

DVOV promoveerde vorig seizoen via de nacompetitie naar de derde klasse en staat na het vertrek van trainer Patrick de Nooijer dit seizoen onder leiding van Robert Grauwde. In het eerste duel van de avond waren de Velpenaren met 4-2 te sterk voor zondag-derdeklasser SC Rheden, waarna DVOV later op de avond ook van Dierensche Boys won: 4-0.

Tussendoor had ook SC Rheden geen moeite met de Dierense formatie die vorig seizoen degradeerde naar de vijfde klasse: 5-0.

Uitslagen eerste avond Rheden Cup: DVOV-SC Rheden 4-2, Dierensche Boys-SC Rheden 0-5, DVOV-Dierensche Boys 4-0.
Programma donderdag, 19.00 uur: VVO-SC Veluwezoom, 20.00 uur: vv Dieren-VVO, 21.00 uur: SC Veluwezoom-vv Dieren.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal