Volledig scherm
Archiefbeeld: De Paasberg - DVOV © Erik van 't Hullenaar

DVOV opent het seizoen met een klinkende zege op Redichem

HEELSUM – DVOV was in de derde klasse A een maatje te groot voor Redichem, dat met 2-6 werd verslagen. ,,We stonden binnen twintig seconden met 1-0 achter. Dan weet je dat het een moeilijke middag wordt”, sipte Redichem-trainer Maarten Kerkhof. 

Zijn tegenstrever Robert Grauwde had betere zin. ,,Dit is een prima start. De overwinning was verdiend. We hadden zelfs met grotere cijfers kunnen winnen”, verwees Grauwde naar de kansen die onbenut bleven. Het duel werd in de eerste helft beslist. Bij rust was de stand 1-5 voor DVOV. Vanaf de aftrap scoorde Ybo Hendriksen voor DVOV. 

De overige doelpunten kwamen op naam van Olaf Jonkman (2x), nogmaals Hendriksen en Pelle Ypinga. Nando Kersten scoorde tegen. Na rust maakte Max Schinkel de 2-6. Grauwde reed tevreden terug naar Velp, terwijl Kerkhof zwaar teleurgesteld de nederlaag met een biertje wegspoelde.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal

Poll

DUNO mag niet meer meedoen met de Arnhem Cup omdat de club er openlijk voor uitkomt dat de voetballers onder contract staan en worden betaald. Terecht?

DUNO mag niet meer meedoen met de Arnhem Cup omdat de club er openlijk voor uitkomt dat de voetballers onder contract staan en worden betaald. Terecht?

  • Ja (9%)
  • Ja, maar vraag dan ook andere clubs die betalen niet mee te doen (27%)
  • Ja, het is de Arnhem Cup, er moeten sowieso alleen Arnhemse clubs meedoen (10%)
  • Nee (3%)
  • Nee, het is juist leuk dat álle amateurclubs uit de regio meedoen (7%)
  • Nee, dan moet je alle clubs die betalen weren en dat is niet te doen (37%)
  • Maakt mij niet uit (6%)
1577 stemmen