Volledig scherm

EDS geeft ruime voorsprong uit handen

EDS blijft ook na 3 wedstrijden ongeslagen in de 5e klasse D. De Ellecomse ploeg gaf een 3-1 voorsprong uit handen tegen SSA Epse Gorssel Combinatie.

Ondanks dat zijn ploeg lang zicht had op een overwinning, kon trainer Gerben Matser leven met een punt. „Het was een gelijkwaardige tegenstander dus een gelijkspel is wel terecht”, vond Matser. „Natuurlijk hoop je op meer als je lang op voorsprong staat. Maar na drie ongeslagen wedstrijden hoor je mij niet klagen.” Jeroen van Tent, Nathan Sterk en Hugo Oversteegen troffen doel namens EDS.

  1. Cultuurclash op het voetbalveld: dorp versus stad
    COLUMN

    Cultuurclash op het voetbalveld: dorp versus stad

    Een wereldgoal in Lent, die je normaal alleen op de PlayStation ziet. Met een omhaal maakt Niek Temmink namens DVOL diep in blessuretijd de 1-1 tegen het Arnhemse Eendracht. Na die goal gebeurt er - op een warme oktobermiddag, die in de tweede helft broeierig heet wordt - van alles. De Arnhemmers koken van frustratie, een DVOL-speler gaat grijpend naar zijn hoofd naar de grond en scheidsrechter El Hassnaoui beloont na het affluiten een Eendrachtspeler met rood voor zijn fanatieke protest.

Amateurvoetbal