Volledig scherm

EDS geeft ruime voorsprong uit handen

EDS blijft ook na 3 wedstrijden ongeslagen in de 5e klasse D. De Ellecomse ploeg gaf een 3-1 voorsprong uit handen tegen SSA Epse Gorssel Combinatie.

Ondanks dat zijn ploeg lang zicht had op een overwinning, kon trainer Gerben Matser leven met een punt. „Het was een gelijkwaardige tegenstander dus een gelijkspel is wel terecht”, vond Matser. „Natuurlijk hoop je op meer als je lang op voorsprong staat. Maar na drie ongeslagen wedstrijden hoor je mij niet klagen.” Jeroen van Tent, Nathan Sterk en Hugo Oversteegen troffen doel namens EDS.

  1. Duno: Tien jaar later
    column

    Duno: Tien jaar later

    Duno-uit, dat was – toen ik tien jaar geleden zelf nog een poging tot voetbal waagde – geen potje waar ik naar uit keek. Integendeel. Ik speelde bij Wodanseck en de wedstrijd tegen Duno was onze streekderby in de vierde klasse zaterdag. De verpersoonlijking van Duno was Hans Bisdonk, een Jaap Stam met sik. Een keiharde verdediger die qua postuur niet zou misstaan op een rugbyveld. Duno had meer stoere kerels die ook van voetbal genoten als ze de bal niet hadden. De ochtend na zo’n derby kon ik amper uit bed komen.

Amateurvoetbal