Volledig scherm
Eendracht Arnhem - hier in een andere derby tegen Arnhemse Boys - versloeg woensdagavond De Paasberg en staat in de halve finale van de Arnhem Cup. © Marc Pluim

Eendracht in halve finale na winst in stadsderby met De Paasberg

arnhem cupARNHEM – Eendracht is door een 3-1 overwinning op stadgenoot De Paasberg (zaterdagteam) door naar de halve finale van de Arnhem Cup. 

Eendracht kende de nodige moeite tegen De Paasberg, dat voor rust door een kopbal van Fabian van Leeuwen een 1-0 voorsprong nam.  ,,We speelden goed en kregen zelfs kansen op de 2-0”, vertelde De Paasberg-trainer Paul van Koppenhagen.  

Eendracht kwam vlot na rust op 1-1 door een mooie goal van Sander Kok. Bij de 2-1 van Abdillah Kherfi was Kok de aangever. Een slotoffensief bracht De Paasberg  dicht bij de gelijkmaker, maar Kevin Willemsen maakte het karwei voor de gastheer van de Arnhem Cup fraai af: hij onderschepte de bal en bleef na een rush van 50 meter ook nog eens koel voor de goal: 3-1.  

Een dag eerder plaatste AVW'66 uit Westervoort zich al voor de halve finale dankzij een 4-1 zege op VDZ.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal