Volledig scherm
Zeki Alagöz (14), hier in actie tegen Eldenia, werd in de zestien onderuit gehaald en kreeg een strafschop waaruit Arnhemse Boys op 0-1 kwam. © Gerard Burgers

Eerste punt Arnhems Boys in generale voor krakers met VDZ en SML

ARNHEM - Trainer Marcel Omvlee heeft zijn eerste punt binnen met Arnhemse Boys. De Arnhemmers hielden AFC Quick in Amersfoort knap op 2-2.

,,En verdiend", zei Omvlee zondagmiddag vanuit Amersfoort.

Zijn ploeg kwam op 0-1 door een benutte strafschop van Joël Libiana; toegewezen omdat Zeki Alagöz onderuit was gehaald.

In de tweede helft raakten de Arnhemmers het spoor bijster. Doelman Sinan Bagci ging twee keer in de fout en Quick profiteerde: 1-2. Dat leidde tot onrust en een onderling conflict tussen Bagci en een ploeggenoot. Omvlee zag zich genoodzaakt zijn doelman te vervangen voor de jonge Liam Bruin.  ,,Daar hebben we het dinsdag nog wel even over", zei de trainer.  

Stefan Ordelmans - vorige week ook al trefzeker - bracht Arnhemse Boys tien minuten voor tijd weer langszij: 2-2. ,,Lekker, dat eerste puntje in zo'n verre uitwedstrijd. Geeft wat vertrouwen bij de Boys. En nu krijgen we VDZ en SML.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal