Volledig scherm
© Marc Pluim

Eerste punt binnen voor VVO, SC Rheden krijgt flinke draai om de oren

VVO (3C) pakte zondagmiddag het eerste puntje van dit seizoen. Na de eerdere nederlagen tegen SC Rheden en Grol, speelde de Velpse ploeg thuis met 2-2 gelijk tegen PAX uit Hengelo (Gld.) 

,,Je wilt altijd meer, maar dit was wel de verhouding", zei Martijn van de Hel, trainer van VVO. ,,Voor rust speelden we niet best. We kwamen niet in de duels. Na rust was er meer strijdlust."

VVO kwam op sportpark De Pinkenberg twee keer op achterstand. Beide tegentreffers kwamen op naam van Roy Wolsheumer. Vincent Saenen en Ramon Steenbergen waren trefzeker namens de thuisploeg.

Klassegenoot SC Rheden verloor zondagmiddag op eigen veld met grote cijfers van OBW uit Zevenaar: 1-6. Dat betekende de eerste nederlaag voor de Rhedense ploeg in dit seizoen.

,,Vervelend, maar ook enerzijds logisch", sprak Wilco Klop, trainer van SC Rheden, ver na afloop. ,,Na de 1-2 wil je gaan forceren, en geef je ruimte weg. Een goede en snelle ploeg als OBW weet daar raad mee. Je kunt ook zeggen, we gaan tegenhouden, dan wordt het misschien hooguit 1-3."

Opvallend was dat de thuisploeg twee eigen doelpunten maakte, zowel Mike Kranenburg alsmede Bobby Imming waren de schlemiel. De andere treffers van OBW kwamen op naam van Dimitri Vrehe en Jelmer Krooshof, die beiden tweemaal trefzeker waren. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal