Volledig scherm
Eldenia bekert door na een eenvoudige 4-0 zege op Victoria Boys. © Erik van 't Hullenaar

Eldenia bekert door na zuivere hattrick Cornelisse, Arnhemse Boys eervol onderuit ondanks Mortier

BekervoetbalARNHEM/ELDEN Eldenia heeft zich donderdagavond geplaatst voor de tweede knock-outronde van het toernooi om de districtsbeker.  De Arnhemse derdeklasser versloeg vierdeklasser Victoria Boys met 4-0. Arnhemse Boys redde het ondanks twee treffers van Wesley Mortier niet bij eersteklasser Juliana’31: 4-2.

Bij Eldenia was Pim Cornelisse de grote man met een glaszuivere hattrick in de tweede helft. Na de openingsgoal van Stefan Gezius vlak voor rust, was het woord aan Cornelisse met drie doelpunten in de 47e, 65e en 78e minuut.

Arnhemse Boys kon in het bekertoernooi wel beschikken over de langdurig geschorste spits Wesley Mortier. Die zette zijn ploeg al na 3 minuten op 0-1 bij de koploper van de eerste klasse. Na vier goals van de thuisploeg, was het slotakkoord weer voor Mortier: 4-2 

De spits is er zondag in de competitie tegen Brakkenstein nog niet bij; hij zit dan zijn laatste duel schorsing uit.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. SC Rheden stelt teleur bij Pax

    SC Rheden stelt teleur bij Pax

    Hengelo - SC Rheden (3C) verloor zondagmiddag het restant van de eerder gestaakte wedstrijd tegen Pax in Hengelo met 1-0. Vorige maand werd dit duel gestaakt nadat Selman Büyükleya van SC Rheden meer dan een half uur geblesseerd op veld bleef liggen. Later werden bij hem gekneusde ribben en een hersenschudding vastgesteld. Ook zijn broer Ali Nino en ploeggenoot Marko van Huenen moesten destijds geblesseerd het veld verlaten en voor nader onderzoek naar het ziekenhuis.

Amateurvoetbal