Eldenia en Driel (archief) probeerden het zondag wel, maar deden elkaar geen pijn.
Volledig scherm
Eldenia en Driel (archief) probeerden het zondag wel, maar deden elkaar geen pijn. © Fons Sluiter

Eldenia en Driel houden het kruit droog tegen elkaar

ELDEN - Eldenia en RKSV Driel kwamen zondag op het veld van de eerste niet verder dan een 0-0 gelijk spel. Daar schoten beide ploegen, die de  punten in de derde klasse D West goed kunnen gebruiken, weinig mee op.

 1. OVC ’85 onderuit tegen dodelijk effectief Batavia ‘90

  OVC ’85 onderuit tegen dodelijk effectief Batavia ‘90

  OOSTERBEEK – Het naar de 2e Klasse gepromoveerde OVC ’85 wacht nog steeds op het eerste competitiepunt, maar ook op het eerste competitiedoelpunt. Tegen het bezoekende Batavia ’90 slaagde de ploeg van trainer Bastiaan Veldhuizen daar niet in. Op een troosteloze Bilderberg, met 12 toeschouwers (geblesseerde wisselspelers van beide ploegen, technische staf van Batavia en ‘OVC-boa’s’) op de tribune en 4 ‘íllegale’ toeschouwers vanachter een hek, keek de thuisclub bij rust al tegen een 0-2 achterstand aan. Na rust verdubbelden de gasten de score. Saillant detail was, dat alle Batavia-treffers werden gescoord door de superscherpe aanvaller Guido Pauw.
 1. Bekijk hier de krankzinnige nachtrace in Bahrein terug
  Play

  Bekijk hier de krankzinni­ge nachtrace in Bahrein terug

 2. Bekijk hier alle samenvattingen uit de Keuken Kampioen Divisie
  Play

  Bekijk hier alle samenvat­tin­gen uit de Keuken Kampioen Divisie

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal