Volledig scherm
© Fons Sluiter, Huissen

Eldenia houdt zicht op nacompetitie

ARNHEM - Eldenia (3D) continueerde tegen Brakkenstein de goede reeks van na de winterstop. De zege op de Nijmegenaren (2-0) was de zevende in een reeks van negen duels. 

Hannes Poppinghaus voor rust en A-junior Daan van der Harst in de slotfase scoorden. 

Door de zege heeft Eldenia uitzicht op de nacompetitie en dat is het doel van trainer Erwin Koen. ,,Ondanks enkele afwezigen was het een goede wedstrijd. In de eerste helft hebben we gedomineerd, maar weinig kansen gecreëerd. Gelukkig kwamen we uit de eerste kans direct op voorsprong. Na rust hadden we het lastiger en kwamen we twee keer goed weg. Gelukkig pakte het voor ons goed uit”, sprak Koen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. Waterpret bij OVC, Koningsdag funest voor Arnhemia en rake vrije trap is 5 punten waard in Driel
    PREMIUM
    De derde helft/VIDEO

    Waterpret bij OVC, Koningsdag funest voor Arnhemia en rake vrije trap is 5 punten waard in Driel

    ARNHEM - In deze rubriek een verzameling anekdotes en opvallende gebeurtenissen uit de wandelgangen van het amateurvoetbal in de regio. Deze week zorgen sproeiers voor veel genot bij de kleintjes op sportpark De Bilderberg, had trainer Vincent Selhorst de 10-0 nederlaag wel kunnen voorspellen en dankt Rheden de vriendin en aanstaande dochter van Patrick d’Hulst.

Amateurvoetbal