Volledig scherm
Roy van der Hoek in 2011, toen hij afscheid nam als traineer van Eldenia. © Marc Pluim

Eldenia kiest oude bekende Roy van der Hoek als hoofdtrainer, Erwin Koen naar Trekvogels

ARNHEM - Roy van der Hoek wordt volgend seizoen hoofdtrainer bij Eldenia. De 50-jarige Eldenaar volgt  Erwin Koen op,  die na zes seizoenen afscheid neemt van de Eldense voetbalclub en naar Trekvogels vertrekt.

Van der Hoek was tussen 2008 en 2011 ook al drie seizoenen hoofdtrainer van Eldenia en speelde zelf ook voor de zondagderdeklasser (derde klasse D West).

Na zijn eerste periode als trainer van Eldenia vervolgde Van der Hoek zijn trainersloopbaan bij Jonge Kracht in Huissen. De laatste jaren had hij geen club, wel is hij actief voor de jeugd van Arnhemse Boys en werkt hij als scout voor NEC Nijmegen.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. SC Rheden kan ondanks ruime voorsprong koploper VVG’25 niet van periodetitel houden

    SC Rheden kan ondanks ruime voorsprong koploper VVG’25 niet van periodeti­tel houden

    Rheden – SC Rheden (3C) leek zondagmiddag op weg naar een knappe zege op de nog ongeslagen koploper VVG’25 uit Gaanderen. Na 45 minuten stonden de Rhedenaren op een verdienstelijke 3-1 voorsprong, maar na ruim 90 minuten floot scheidsrechter Jan Maarten ten Broek af met een 3-3 eindstand. Het zorgde voor vreugdetaferelen in het strafschopgebied van VVG’25, omdat het zwaarbevochten gelijkspel de gasten de eerste periodetitel opleverde.

Amateurvoetbal