Volledig scherm

Eldenia nog ongeslagen na 2 duels

UTRECHT - Eldenia is na 2 duels in de 3e klasse D West 1 nog ongeslagen. Na het puntje tegen Vriendenschaar vorige week, eindigde ook het eerste uitduel in een remise. In Utrecht werd het 1-1 tegen Sporting 70.

Trainer Erwin Koen had gemengde gevoelens over het duel. Het veldspel was goed, maar het resultaat teleurstellend oordeelde Koen. De beginfase was voor de thuisploeg, maar Eldenia opende de score via Louan Aarts.

Na de pauze kregen de gasten goede kansen om het duel te beslissen, maar Louan Aarts en Jeroen Ramakers waren niet koelbloedig genoeg. 7 minuten voor tijd scoorde de thuisploeg met een prima kopgoal. ,,Balen. We hebben 2 punten verloren,'' sprak Koen, die wel vond dat zijn ploeg een stijgende lijn te pakken heeft.

  1. Duno: Tien jaar later
    column

    Duno: Tien jaar later

    Duno-uit, dat was – toen ik tien jaar geleden zelf nog een poging tot voetbal waagde – geen potje waar ik naar uit keek. Integendeel. Ik speelde bij Wodanseck en de wedstrijd tegen Duno was onze streekderby in de vierde klasse zaterdag. De verpersoonlijking van Duno was Hans Bisdonk, een Jaap Stam met sik. Een keiharde verdediger die qua postuur niet zou misstaan op een rugbyveld. Duno had meer stoere kerels die ook van voetbal genoten als ze de bal niet hadden. De ochtend na zo’n derby kon ik amper uit bed komen.

Amateurvoetbal