Charlotte Moor is bij Eldenia terug onder de lat. ,,Het begon weer te kriebelen."
Volledig scherm
PREMIUM
Charlotte Moor is bij Eldenia terug onder de lat. ,,Het begon weer te kriebelen." © Erik van 't Hullenaar

Eldenia trekt 'pensionado' terug onder lat; ex-keepster van FC Twente reddende engel in Arnhem

ARNHEM - Met een derde plaats beleeft Eldenia een uitstekende seizoenstart in de topklasse. En met keepster Charlotte Moor erbij, is er nu vastigheid onder de lat bij de Arnhemse voetbalsters. De oud-keepster van FC Twente en nationale jeugdselecties trok na anderhalf jaar vervroegd voetbalpensioen speciaal voor Eldenia de handschoenen weer aan.

Door de lange blessure van keepster Ashley Laurentzen en het opstappen van tweede keus Rowanne Vroomans was de nood hoog in Elden. Speelster Yvon van Weert, die in een bekerduel tegen eersteklasser AZSV zelf onder de lat belandde, benaderde de 27-jarige Moor. Met succes.

,,Yvon en een aantal andere meiden kende ik nog van onze gezamenlijke tijd bij RKHVV", vertelt de Vaassense, die haar eerste twee duels ooit voor Eldenia erop heeft zitten. ,,Ik was anderhalf jaar geleden gestopt, daarom kon ik nu aansluiten. Het was wel even wennen, ik had pas één keer getraind."

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal