Volledig scherm
Aanvaller Rifat Bugdayci (l) keert na twee jaar Veluwezoom en één seizoen MASV terug naar Elsweide. © Marina Popova

Elsweide haalt drietal oude bekenden terug

Elsweide heeft zich voor het nieuwe seizoen verzekerd van de diensten van drie oude bekenden en een jeugdspeler van VVO. De huidige selectie van trainer Rasid Günes blijft verder grotendeels intact.

Ismet Dilekci komt over van SC Veluwezoom, Metehan Aktas keer terug van een uitstapje bij Elistha en Rifat Bugdayci komt van MASV. De laatste lijkt de meest in het oog springende naam, met een verleden bij onder meer SC Veluwezoom SC Oranje, FC Presikhaaf en De Graafschap. Naast het drietal sluit ook de 17-jarige Cebrail Kaan Yilmaz aan bij de Arnhemse vijfdeklasser, hij komt uit de jeugd van VVO.

,,We hebben stappen gezet in de tweede seizoenshelft van het afgelopen seizoen, met deze aanvullingen hopen we daar op door te bouwen", sprak Rasid Günes.

Tegenover de komst van het viertal staat het vertrek van Sercan Raaijen en Emre Güzelyagci. Raaijen verkast naar SML,  Güzelyagci speelt volgend seizoen bij Veluwezoom. 

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. DVOL wint na strafschoppen van GVA, Eendracht haalt uit en Bemmel verliest
    Nacompetitie Live

    Eendracht Arnhem slaat toe in verlenging: 5-0, EDS blijft er ook in

    Op de laatste zondag van de nacompetitie vielen de beslissingen voor vijf clubs in Arnhem en de Betuwe. SC EDS was de enige die het in 90 minuten besliste, de ploeg van Gerben Matser won in Doesburg en blijft vierdeklasser. Ook Eendracht overleefde, de Arnhemmers wonnen na verlenging met 5-0. DVOL won na strafschoppen van GVA en promoveert. Voor SC Bemmel is het doek gevallen. Uitslagen: SC Bemmel - WAVV 1-2 (na verlenging) DVOL - GVA 3-3 (DVOL wint na strafschoppen) Eendracht - Niftrik 5-0 (na verlenging) SC Doesburg - EDS 0-1

Amateurvoetbal