Volledig scherm
© DG

Elsweide met hervonden vertrouwen toch onderuit

Elsweide heeft zondagmiddag opnieuw verloren in de 5e klasse F. De Arnhemmers gingen op eigen veld ten onder tegen Loo, 2-3. Voor trainer Rasid Günes een grote teleurstelling: "Het vertrouwen is weer terug na de zware nederlaag van vorige week (10-0 tegen Veluwezoom, red.), jammer dat we hier niet meer uitgehaald hebben."

Koray Uçar en Harun Köprülü zorgden samen voor de Arnhemse productie. Kort voor rust was Uçar aangever bij de openingstreffer van Köprülü, na rust waren de rollen omgedraaid voor de 2-0. Daarna dacht Günes geen moment meer aan een nederlaag. "We zetten goed druk, en hielden de bal vooral in de eerste helft constant op de helft van Loo."

Maar we zakten in na het tweede doelpunt, dat kan echt niet. Zelfs niet op dit niveau", aldus Günes Een fout van de jonge doelman Turan Aktas, door de blessure van Roy Stam onder de lat, was aanleiding tot 2-1. Door de vele ruimte die Elsweide vervolgens liet gingen de bezoekers er zelfs nog met de punten vandoor.

"Het spel was in ieder geval een stuk beter dan de weken hiervoor, dat biedt goede hoop op een beter resultaat", aldus Günes, die deze week gesprekken voerde met het team over zijn eigen positie. "Iedereen heeft er weer vertrouwen in, dat was ook terug te zien op het veld."

Amateurvoetbal