Volledig scherm
Bas Blom in zijn Bataven-periode. © Fons Sluiter Huissen

En dat is 11, MASV heeft al een compleet nieuw elftal

TransfersARNHEM - MASV heeft ook Bas Blom gestrikt voor komend seizoen. De verdediger komt over van eersteklasser BVC’12 uit Beek. Blom was eerder actief voor AVW’66, RKHVV, Babberich, De Bataven, DTS’35 en Ostrabeke. 

Hij is al de elfde nieuwkomer op sportpark Malburgen-West. Eerder gaven doelman Thomas Haans (DVV), Benjamin Ahuluheluw (Spero), Yancey Baars (AZ 2000), Giovanni Arends, Ludwig Hartemink, Jimmy Pruis (allen Arnhemse Boys), Wesley Martens (VDZ, ex SML), Boris de Kok, Sven Roelofs (beiden SML) en doelman Stefan Reijnders (DUNO, ook ex SML) hun ja-woord. 

MASV is koploper in de derde klasse C. Volgend jaar staat de volksclub onder leiding van het trainersduo Roberto Straal en Erwin Visser (beiden ook ex SML).

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. 3A: Persoonlijke fouten doen AZ 2000 de das om; degradatie komt dichtbij, Dieren maakt zich op voor nacompetitie

    3A: Persoonlij­ke fouten doen AZ 2000 de das om; degradatie komt dichtbij, Dieren maakt zich op voor nacompeti­tie

    ZELHEM - AZ 2000 leed in de derde klasse A een kostbaar 4-1 verlies bij Zelos. Interim-trainer Jan Brouwer, die deze week na het vertrek van trainer Patrick Baltus, voor de groep stond had ondanks de nederlaag positieve zaken gezien. ,,Natuurlijk is het balen als je hier verliest. Ik vind echter dat de ploeg vandaag keihard gewerkt heeft”. Brouwer in een ver verleden zelf een goede voetballer zag met lede ogen het ontstaan van de tegendoelpunten aan. ,,We zijn door een aantal persoonlijke fouten de boot in gegaan. De inzet was goed, maar we geven de doelpunten te gemakkelijk weg.
  2. Spelers OVC’85 geven trainer Marco Bosch bierdouche na bereiken nacompetitie

    Spelers OVC’85 geven trainer Marco Bosch bierdouche na bereiken nacompeti­tie

    OOSTERBEEK - Marco Bosch, trainer van OVC’85, kreeg zaterdagmiddag na de thuiswedstrijd tegen ESA (3A) een bierdouche van zijn spelers. De voetballers uit Oosterbeek waren dolblij met de 2-2 remise tegen de ploeg uit Arnhem, want door dat resultaat verzekerde OVC’85 zich voor de nacompetitie om promotie naar de tweede klasse van het zaterdagvoetbal. Een knappe prestatie van de gepromoveerde ploeg uit Oosterbeek.

Amateurvoetbal