Volledig scherm
Tom Titarsolej van ESA in actie op archiefbeeld. © Gerard Burgers

ESA en Trekvogels schieten met scherp

ARNHEM - Derdeklassers ESA en Trekvogels uit Nijmegen waren dinsdagavond schotvaardig in hun onderlinge oefenwedstrijd. Het duel op sportcentrum Rijkerswoerd in Arnhem eindigde in een 4-4 gelijkspel.

Bij rust keek ESA nog tegen een 1-3 achterstand aan. Emre Akdemir (2x), Tom Titarsolej en Chris Sangi waren trefzeker voor de Arnhemmers.

ESA speelt zaterdag in het districtsbekertoernooi tegen Elistha uit Elst.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. SC Rheden stelt teleur bij Pax

    SC Rheden stelt teleur bij Pax

    Hengelo - SC Rheden (3C) verloor zondagmiddag het restant van de eerder gestaakte wedstrijd tegen Pax in Hengelo met 1-0. Vorige maand werd dit duel gestaakt nadat Selman Büyükleya van SC Rheden meer dan een half uur geblesseerd op veld bleef liggen. Later werden bij hem gekneusde ribben en een hersenschudding vastgesteld. Ook zijn broer Ali Nino en ploeggenoot Marko van Huenen moesten destijds geblesseerd het veld verlaten en voor nader onderzoek naar het ziekenhuis.

Amateurvoetbal