Volledig scherm
Job Seinen maakte de winnende treffer voor ESA in het bekerduel met Trekvogels. © Fons Sluiter

ESA ronde verder in beker ten koste van Trekvogels

BekerprogrammaARNHEM - ESA heeft dinsdagavond op de valreep de tweede ronde van het districtsbekertoernooi Oost bereikt. De Arnhemmers versloegen het Nijmeegse Trekvogels met 3-2.

Het duel op sportpark Rijkerswoerd leek op strafschoppen uit te draaien, maar Job Seinen scoorde vlak voor tijd de winnende treffer voor ESA.

De Arnhemse zaterdagderdeklasser keek door een treffer van Koen Leusen bij rust tegen een 0-1 achterstand aan. In de tweede helft brachten Job Seinen en Stefan Floor ESA op een 2-1 voorsprong, waarna Justin Schuurman gelijkmaakte voor de Nijmeegse zondagderdeklasser.

In de eerste ronde van het districtsbekertoernooi komen donderdagavond nog vijf clubs uit de regio Arnhem in actie. Het programma: Eldenia-Victoria Boys, De Bataven-De Paasberg zaterdag, AGOVV-SC Veluwezoom (alle 20.00 uur), Juliana’31-Arnhemse Boys en Groen Wit’62-Duno (beide 20.30 uur).

Het duel Beuningse Boys-VVO wordt komende zondag (14.00 uur) gespeeld.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal