Volledig scherm
Joey Brock in zijn proftijd bij FC Den Bosch in het seizoen 2012/2013. © PICS UNITED

Ex-prof Joey Brock (31) uit Arnhem duikt op bij amateurs van SC Veluwezoom

VELP - SC Veluwezoom kan per direct beschikken over Joey Brock (31). De voormalig profspeler van FC Den Bosch, RBC Rosendaal en Helmond Sport sloot zich deze winter aan bij de vijfdeklasser uit Velp.

Trainer Jhon van Beukering en Brock kennen elkaar van hun gezamenlijke tijd bij NEC in 2008, waar Van Beukering speelde toen Brock vanuit de jeugd aansloot bij het eerste elftal.  Tot een doorbraak kwam het niet in Nijmegen. De Arnhemmer speelde eerder jarenlang in de jeugdopleiding bij Vitesse. Brock begon met voetballen bij Arnhemia. 

,,Hij speelde drie jaar geleden voor het laatst voor TEC”, zegt Van Beukering over Brock, die daarna met  persoonlijke problemen kampte. ,,De overschrijving was gelukkig makkelijk te regelen. Voor ons is Joey een geweldige aanwinst.”

Veluwezoom, tweede in 5E achter koploper De Hoven, hervat de competitie over twee weken met een uitwedstrijd bij Eendracht Arnhem.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal