Ex-speler Marco Corba kwelgeest voor VVO, Concordia Wehl en DCS in finale Zilveren Bal

ROZENDAAL - De finale van het voetbaltoernooi om de Zilveren Bal gaat zondag tussen de tweedeklassers Concordia Wehl en DCS. De titelverdediger uit Wehl versloeg gastheer VVO donderdagavond afgetekend met 5-2. DCS klopte vv Dieren: 1-3.

Volledig scherm
Ramon Steenbergen (rechts), hier tegen SC Rheden, scoorde twee keer voor VVO tegen Concordia Wehl, maar het mocht niet baten: 2-5. © BSR Agency

Uitgerekend Marco Corba, een ex-speler van de Velpse club, was opnieuw de grote man van Concordia. Hij scoorde drie keer tegen zijn oude ploeg. Vorig jaar bezorgde Corba zijn ploeg met twee treffers ook al de winst (2-0) ten koste van VVO, toen in de finale.

De andere Concordia-treffers kwamen donderdagavond op naam van Jari Wolters en Brian Smit. Voor derdeklasser VVO was Ramon Steenbergen twee keer succesvol.

DCS was een maatje te groot voor zaterdagderdeklasser vv Dieren. Serge de Vries, Onur Ilbay en Alex Scheffer waren de schutters voor de ploeg uit Zevenaar. Dylan Fontein deed iets terug voor Dieren (1-3).

De finale begint zondag om 13.00 uur op sportpark De Pinkenberg in Rozendaal. VVO en Dieren duelleren om 12.30 uur om de derde plaats. Vrijdagavond is er een veteranentoernooi, zaterdag zijn de jeugdteams (O19) aan de beurt.

Amateurvoetbal