Feestclub MASV wordt prestatieclub: ‘We zijn de trots van Arnhem!’

VIDEOHet succes van MASV kent vooralsnog geen grenzen. Drie promoties in vier jaar en een finaleplek in de strijd om de districtsbeker is niet het einde. Als debutant in de tweede klasse verovert de volksclub direct de eerste periodetitel en zo een plekje in het voorportaal van de eerste klasse.

Volledig scherm
Champagne in de kleedkamer van MASV. © eigen foto

Na afloop van het eenzijdig duel tegen het angstig opererende Quick 1888 (4-1 winst) was het nog even afwachten. Op het moment dat het puntenverlies van de concurrenten Eendracht'30 en Union (beiden 2-2 tegen respectievelijk DVC'26 en Vorden) doordrong op sportpark Malburgen West barstte het feest flink los. Eerst in de kleedkamer en daarna in de kantine.

,,We zijn de trots van Arnhem!", brulde elftalleider Wijnand Moors tegen iedereen die het maar wilde horen. ,,En wil je ons nooit meer als feestclub betitelen", volgde een sneer richting de verslaggever. ,,We zijn gewoon de hoogstspelende vereniging."

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal