Volledig scherm
Davey Jansen kan even niet voetballen, maar gelukkig voor de zzp’er wel schilderen. © Herman Stöver

Gescheurde enkelband valt topscorer CHRC mee: ‘Ben zzp’er en heb het druk’

HEELSUM/WAGENINGEN  - CHRC moet het de komende vier weken stellen zonder topscorer Davey Jansen, die voor een groot deel verantwoordelijk is voor de bliksemstart van de voetbalclub uit Heelsum in de vierde klasse D. De Wageninger heeft zijn enkelbanden gescheurd. 

In het curieuze duel tegen HC’03 (2-0 voorsprong, 7-2 verlies) raakte de aanvaller geblesseerd nadat een tegenstander op hem viel. Hij viel direct uit. ,,Ik hoorde alles kraken, ik was bang dat ik mijn scheenbeen had gebroken”, zegt Jansen, die in de eerste weken van de competitie liefst 13 doelpunten maakte. 

Aan scoren hoeft hij de komende weken niet te denken, maar de Wageningse schilder had ook andere zaken aan zijn hoofd. ,,Ik mag  blij zijn dat ik slechts mijn enkelbanden heb gescheurd. Als ik in het gips had gemoeten, dan had ik niet kunnen werken. Ik ben zzp’er en heb het erg druk.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal