Volledig scherm
Davey Jansen kan even niet voetballen, maar gelukkig voor de zzp’er wel schilderen. © Herman Stöver

Gescheurde enkelband valt topscorer CHRC mee: ‘Ben zzp’er en heb het druk’

HEELSUM/WAGENINGEN  - CHRC moet het de komende vier weken stellen zonder topscorer Davey Jansen, die voor een groot deel verantwoordelijk is voor de bliksemstart van de voetbalclub uit Heelsum in de vierde klasse D. De Wageninger heeft zijn enkelbanden gescheurd. 

In het curieuze duel tegen HC’03 (2-0 voorsprong, 7-2 verlies) raakte de aanvaller geblesseerd nadat een tegenstander op hem viel. Hij viel direct uit. ,,Ik hoorde alles kraken, ik was bang dat ik mijn scheenbeen had gebroken”, zegt Jansen, die in de eerste weken van de competitie liefst 13 doelpunten maakte. 

Aan scoren hoeft hij de komende weken niet te denken, maar de Wageningse schilder had ook andere zaken aan zijn hoofd. ,,Ik mag  blij zijn dat ik slechts mijn enkelbanden heb gescheurd. Als ik in het gips had gemoeten, dan had ik niet kunnen werken. Ik ben zzp’er en heb het erg druk.”

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. SC Rheden stelt teleur bij Pax

    SC Rheden stelt teleur bij Pax

    Hengelo - SC Rheden (3C) verloor zondagmiddag het restant van de eerder gestaakte wedstrijd tegen Pax in Hengelo met 1-0. Vorige maand werd dit duel gestaakt nadat Selman Büyükleya van SC Rheden meer dan een half uur geblesseerd op veld bleef liggen. Later werden bij hem gekneusde ribben en een hersenschudding vastgesteld. Ook zijn broer Ali Nino en ploeggenoot Marko van Huenen moesten destijds geblesseerd het veld verlaten en voor nader onderzoek naar het ziekenhuis.

Amateurvoetbal