Volledig scherm
PREMIUM
Hanso Cooke: met Duno de hoofdklasse in. © Rolf Hensel

Hanso Cooke: met Purrel Fränkel en Duno de hoofdklasse in

DOORWERTH/ OOSTERBEEK - In een verzameling zorgvuldig bijeengezochte ex-profs en topamateurs vertegenwoordigt Hans(o) Cooke de streek. Met Duno de hoofdklasse in.

Buitenpost-uit. In Friesland debuteert Duno Doorwerth vanmiddag als zaterdaghoofdklasser. De opmars van de club begon in 2013 met een kampioenschap in de vierde klasse. 

Van dat team zijn er nog twee spelers over: ex-prof Purrel Fränkel uit Amsterdam en Hanso Cooke uit Oosterbeek.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.
  1. SC Rheden stelt teleur bij Pax

    SC Rheden stelt teleur bij Pax

    Hengelo - SC Rheden (3C) verloor zondagmiddag het restant van de eerder gestaakte wedstrijd tegen Pax in Hengelo met 1-0. Vorige maand werd dit duel gestaakt nadat Selman Büyükleya van SC Rheden meer dan een half uur geblesseerd op veld bleef liggen. Later werden bij hem gekneusde ribben en een hersenschudding vastgesteld. Ook zijn broer Ali Nino en ploeggenoot Marko van Huenen moesten destijds geblesseerd het veld verlaten en voor nader onderzoek naar het ziekenhuis.

Amateurvoetbal