Volledig scherm
PREMIUM
Veel bekijks bij DUNO-DHSC en bij de spelers loopt de emotie even op. © Gert Budding

Hartstochtelijke sponsorclash tussen DUNO Air en FC (Wesley) Sneijder

DOORWERTH - De begroeting is zaterdag uiterst hartelijk tussen DUNO-sponsor Arjen Ploeg en Wesley Sneijder. De recordinternational, sponsor van tegenstander DHSC uit Utrecht, meldt zich even voor twee uur in opperbest humeur in de krappe bestuurskamer in Doorwerth.

Quote

Goed dat Arjen zo betrokken is en de jongens dat op deze manier ook zien. Hij doet alles voor die spelers. Zij hebben er enorm voor geknokt vandaag

Trainer Roy de Haan over hoofdsponsor Arjen Ploeg

Een omhelzing als teken van groot wederzijds respect tussen de mannen: beiden zijn sponsor van hun club, nauw betrokken bij het eerste elftal, goede vriend van bondscoach Ronald Koeman en fervent Ibiza-ganger. Naast drie punten staat er prestige op het spel.

Dat is ook de spelers op het veld zeer duidelijk. Vanaf de eerste minuut vecht hoofdklasser DUNO voor elke meter tegen de koploper uit Utrecht. De ploeg van trainer Roy de Haan won zes duels op rij niet en zakte naar plek twaalf, maar het verschil op de ranglijst is geen tel zichtbaar. Toch verliest DUNO van DHSC dat het typische geluk van een koploper heeft: 1-2.

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal