HAVO raakt interim-coach kwijt aan Real Madrid en Redichem heeft ‘pinchhitter van 3 meter 50’

De derde helftARNHEM - In deze rubriek een verzameling anekdotes en opvallende gebeurtenissen uit de wandelgangen van het amateurvoetbal in de regio. Met deze week: Walking football met Velpse Heren, Vitesse-trainer Sloetski maakt lullig foutje, bossche bollen in Dieren en baby aan de fles in Redichem-kantine. 

Elke woensdag zijn de leukste anekdotes en opvallende gebeurtenissen uit het Arnhemse en Betuwse voetbal verzameld in de rubriek ‘De Derde Helft’ op deze site. Tips, foto’s, video? Mail ze naar sport.arnhem@gelderlander.nl.

Van Haalderen naar Madrid

Het blijft onrustig bij HAVO. Gisteren ontvingen wij het volgende bericht.

Volledig scherm
Hans Bosveld op de voorpagina van de Haalderense 'editie' van Spaanse sportkrant Marca. © HAVO

‘Beste mensen van De Gelderlander,


Bij deze willen wij namens voetbalvereniging HAVO te Haalderen mededelen dat wij na Bert Willemsen nu helaas ook onze interim-trainer zijn kwijtgeraakt.
Wegens de aanhoudende overwinningen in de Zondag 3e Klasse D bleek Hans Bosveld onhoudbaar voor ons.
 Desondanks zijn wij enorm trots op de stap die Hans heeft mogen maken. Ook de financiële compensatie verzacht veel leed en deze zal als input dienen voor het HAVO-trainingskamp in Manchester, dat gepland staat voor januari 2019. 


Voorlopig zullen assistenten Ringo Razing en René Gertsen de honneurs waarnemen. Zij zullen trachten over twee weken, in een rechtstreekse confrontatie met koploper Blauw Wit, de naderende periodetitel definitief in de wacht te slepen.

 


Met vriendelijke groet,

Tim Vonk
, Persvoorlichter HAVO 1’

De Gelderlander gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement. Reacties van mensen die de nickname anonymous, anoniem of een variant daarop voeren, worden niet geplaatst.

Amateurvoetbal